Ultra-performante Dynaco poorten

/global/scaled/4256x1853x0x586x1000x435/Entrematic-EntrematicBE-our-products-2-Dynaco2.jpg

De ultra-performante Dynaco poorten zijn ontworpen met het oog op totale veiligheid. Door de afwezigheid van gevaarlijke onderranden of dwarsbalken zijn er geen gevaarlijke onderdelen in beweging en is de totale veiligheid voor uw werknemers verzekerd, zo simpel is het. Het flexibele en lichte poortblad buigt zich in alle soepelheid en draagt ​​bij tot uw veiligheid.

Dynaco poorten open en sluiten zeer snel, wat bijdraagt ​​tot productiviteit en efficiëntie bij zeer intens verkeer. Uw productiestromen lopen geen vertraging op en u bespaart heel wat euro's, terwijl u het milieu respecteert, ongeacht uw vereisten.

Dynaco poorten hebben lage onderhoudskosten, dankzij de wereldwijd gepatenteerde en geprezen zelfherstelbaarheid. Wanneer het soepele poortblad per ongeluk wordt losgerukt uit de zijgeleiders, keert dit automatisch terug in de geleiders, zodat de poort onmiddellijk weer werkt, zonder tussenkomst. Geen dure werkonderbreking, geen technische interventies.

Dynaco snellooppoorten nemen weinig plaats in, waardoor ze een minimum van de kostbare vloerruimte opeisen. Ze zijn eenvoudig te bedienen, met een activering naar keuze.

Dynaco dichten aan de vier zijden perfect af, waardoor ze een barrière vormen tegen stof, vuil en verontreiniging in speciale toepassingen, zoals de farmaceutische nijverheid en de voedingsindustrie. Efficiënte afdichting en volledige zelf-herstelbaarheid zijn een unieke combinatie in de industrie. Natuurlijk voldoen alle DYNACO producten aan de vereisten van de Europese norm EN13241.

Dynaco heeft aangepaste producten en een ruime ervaring op vlak van speciale behoeften, zoals diepvries, cleanroom en zeer grote buitenpoorten, en van specifieke industrietakken zoals voedingsindustrie, farmaceutische nijverheid, gezondheidssector, automobiel, hoogtechnologische toepassingen, landbouw, afvalverwerking, staal, supermarkten en warenhuizen.

Dynaco is de veiligste keuze : veilig voor uw gebruikers , een veilige investering en een veilige keuze om uw doelstellingen te bereiken.