Normstahl residentiële garagepoorten

/global/scaled/4252x1853x0x991x1000x435/Entrematic-EntrematicBE-our-products-2-RGD - OSD Secura Micro DB 703.jpg

Met het gezamelijke en uitgebreide Entrematic productgamma willen wij u de best mogelijke keuze bieden op vlak van verdelers en installateurs van toegangsautomatisering.

Wij bieden een Normstahl poort voor elke smaak en elke stijl, met een breed gamma kleuren en modellen zodat u kunt kiezen wat het best bij het huis past. Alles van modern tot rustiek, en plaatsing overhead, zijdelings of in één stuk , met de mogelijkheid om zowel een operator en een zij-ingang toe te voegen.

Residentiële garagepoorten

Normstahl residentiële garagepoorten zijn extra stabiel en veilig. Met een paneeldikte van 42 mm en slimme isolatietechnologie besparen onze deuren geld en energie en beperken ze de impact op het klimaat.   

Automatisering van garagepoorten en hekken

U hoeft niet langer in de gietende regen uit uw wagen te komen: een Normstahl poortoperator maakt u het leven veel eenvoudiger. Open en sluit uw garagepoorten en hekken met onze operatoren. Blijf zitten en bedien alles vanop afstand.

Zij-ingangen

Normstahl zij-ingangen omvatten poorten met aluminium en stalen kader. Het gamma poorten is enorm en sluit aan bij al onze residentiële garagepoorten en hun omgeving.

Een fabrieksgarantie van 10 jaar op onderdelen en een reputatie die gedurende meer dan 60 jaar werd opgebouwd, maakt de aankoop van een Normstahl residentiële garagedeur een veilige, betrouwbare optie voor klanten overal ter wereld.