Normstahl industriële poorten en docking

/global/scaled/4500x1958x0x369x1000x435/Entrematic-EntrematicBE-our-products-2-Normstahl-ID_scene_Verglasung_242_9006_Nr3885.jpg

Onze innovatieve industriële poorten en docking producten zijn duurzaam, functioneel en aantrekkelijk. Hun intelligent design en de goede werking beperkt aanzienlijk de kans op schade.

Industriële poorten

Ons gamma sterke, robuuste industriële deuren is voorzien van de best mogelijke thermische isolatie. Dit bespaart energie en verhoogt de levensduur van het product, waardoor de werkingskosten zeer laag zijn voor zo'n hoge kwaliteit .

Het Normstahl gamma trekt klanten aan door middel van superieure technologie en design, veiligheid en gebruiksgemak. Normstahl sectionaaldeuren voor de industrie zijn aanpasbaar en geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie, ze zijn naar keuze volledig of gedeeltelijk gesloten of volledig beglaasd.

Een verbeterd ontwerp van de scharnieren resulteert in merkbare vermindering van geluidsoverlast, dankzij een meer accurate scharnieruitlijning. De scharnieren buigen intern, waardoor de poort soepeler loopt. De scharnieren zijn in staalkleur, voor een esthetisch mooier resultaat.

Docking

Onze dockingproducten omvatten docklevelers en dockshelters ontworpen voor specifieke industriële noden, waardoor laden en lossen snel en eenvoudig wordt.

Normstahl levellers voldoen aan de eisen van de meeste laadactiviteiten en zorgen voor eenvoudige bediening en een betrouwbare werking om veilig de kloof tussen het gebouw en de vrachtwagen te overbruggen.

Normstahl dockshelters bieden bescherming tegen weer en wind tijdens het laden en lossen. Dit resulteert in verbeterde werkomstandigheden en een betere bescherming van de goederen bij alle industriële en logistieke toepassingen. De opblaasbare shelter is het aanbevolen afdichtingssysteem voor energiebewuste magazijnbeheerders; hoge isolatie maakt dit de optimale oplossing voor ruimten met gecontroleerde temperatuur.