Nergeco soepele deuren

/global/scaled/2000x869x0x333x1000x435/Entrematic-EntrematicBE-our-products-2-nergeco-pictures-nergeco-fast-acting-wind-resistant-doors.jpg

Nergeco deuren verbeteren de verkeersstromen, zorgen voor uitstekende afdichting en bieden optimale veiligheid voor elke industrietak en alle operationele noden.

Voor buitentoepassingen biedt de soepele Nergeco Trekking® vouwtechnologie een uitstekende windweerstand. Meerdere verstevigingslatten verdelen de druk gelijkmatig over de structuur en luchtdichtheid is verzekerd, zelfs bij windbelasting. Kies uit verschillende soepele dikten naargelang uw specifieke behoeften inzake thermische- of geluidsisolatie.

Voor binnentoepassingen zijn de Nergeco oproldeuren special aangepast aan de vereisten van elk industriesector en bieden een perfecte oplossing voor de zware industrie, landbouw en voedselverwerking, farmaceutische nijverheid en cleanrooms, de koudeketen, retail en niet-specifieke logistiek.

Veilig, efficiënt en soepel

Zowel de Nergeco vouwdeuren als oproldeuren hebben een soepele, lichte onderrand met multidirectionele contactdetectie. Deze is ongevaarlijk bij aanraking, en laat toe de deur net op tijd te openen en snel te sluiten met minder risico op ongevallen en minimale onderhoudskosten.

Door op het laatste moment te openen zonder risico voor goederen of personen en even snel te sluiten – twee maal sneller dan traditionele deuren – beperkt dit gepatenteerd kenmerk het risico op ongevallen en werkonderbrekingen, en beperkt de uitwisseling van lucht en het energieverbruik met zo’n 32% bij elke volledige deurcyclus.