EM automatisering van voetgangersdeuren

/global/scaled/3457x1508x0x162x1000x435/Entrematic-EntrematicBE-our-products-2-EM_EMSL.jpg

EM operatoren voor klap- en schuifdeuren, profielsystemen en deursluiters zijn makkelijk te installeren en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften en vereisten.

EM operatoren voor voetgangersdeuren en deursluiters worden gekenmerkt door hoogwaardige veiligheid en klassevol design. EM levert een volledig gamma automatische operatoren voor voetgangersdeuren en deursluiters, ideaal voor residentiële en commerciële installaties en toepassingen in de gezondheidszorg.

EM producten zijn eenvoudig te monteren en makkelijk aan te passen aan specifieke eisen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

EM -specialisten bieden professionele service aan distributeurs en installateurs van automatische deuren op basis van slimme en kostefficiënte logistiek 24/7, bestelgemak en een doeltreffend en kostenefficiënt leversysteem.

Schuifdeuroperatoren

EM schuifdeuroperatoren zijn ontworpen voor een breed gamma aan toepassingen dat kan worden gecombineerd met verschillende profielsystemen. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in standaard lengtes. Zo vormen ze een uitstekende keuze voor commerciële, residentiële of openbare gebouwen.

Draaideuroperatoren

Ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, kunnen EM draaideuroperatoren gebruikt worden voor alle residentiële toepassingen en retail-activiteiten met intens verkeer.

Profielsystemen

Verkrijgbaar in 20 en 30 mm dikte, worden EM profielsystemen geleverd in zilver geanodiseerde afwerking. Ze kunnen gebruikt worden voor een breed gamma toepassingen. Alle systemen worden geleverd in afzonderlijke profielen met rubber en bevestigingsgegevens om ze op maat te snijden en te assembleren tot een complete poort of scherm.

Deursluiters

Een grote verscheidenheid aan EM deursluiters voor vrijwel elke toepassing, van lichte deursluiters voor residentiële deuren tot geavanceerde brandwerende poortsystemen voor grote commerciële en openbare gebouwen. Onze deursluiters voldoen aan alle lokale normen, evenals aan ANSI en CE-vereisten voor eenvormigheid, kwaliteit en veiligheid.

We testen alle componenten voor de verzending om het hoogste niveau van comfort, veiligheid en kwaliteit te garanderen.